Pääsuunnittelija

Taina Tuominen, FCG

Pääurakoitsija

VRJ Etelä-Suomi Oy
1 2 3 4

Kappelin hautausmaan laajennus oli työn toteutuksen osalta hyvin haastava ja poikkeuksellinen. Kyse oli vanhan hautausmaan peruskunnostuksesta ja osittain uudisrakentamisesta.

Kohteessa suurimman haasteen asetti se, että hautausmaa oli urakan ajan normaalisti käytössä. Hautausmaan toiminnot tuli ottaa koko ajan huomioon. Mittavassa urakassa on uudistettu onnistuneesti kiveyksiä, kuivatuksia ja kalusteita. Uutta rakennettu muistelupaikka, sadevesijärjestelmä ja käytäväverkostoa on parannettu sekä puustoa harvennettu näkymien avaamiseksi.

Kohde sai kunniamaininnan Vihertaitaja-kilpailussa 2013

Maisemabetoni.fi – Tietoa betonituotteiden käytöstä ympäristörakentamisessa

Maisemabetoni.fi on uusi verkkosivusto, joka antaa tietoa, ohjeita ja vinkkejä ympäristösuunnitteluun ja betonisten ympäristötuotteiden käyttöön. Maisemabetoni.fi-sivusto on suunnattu ensisijaisesti ammattilaisille. Sivustoa ylläpitää Rakennustuoteteollisuus RTT ry:n Ympäristöbetonijaos.

JÄIKÖ ETSIMÄSI TIETO LÖYTYMÄTTÄ? Pyrimme kehittämään sivuja palvelemaan koko ajan paremmin teidän tarpeitanne. Lähetä risuja tai ruusuja tekijöille tai kysy lisätietoja täältä

JÄIKÖ ETSIMÄSI TIETO LÖYTYMÄTTÄ? Pyrimme kehittämään sivuja palvelemaan koko ajan paremmin teidän tarpeitanne. Lähetä risuja tai ruusuja tekijöille tai kysy lisätietoja täältä.