Rakennuttaja

Merikosken kuntoutus- ja tutkimuskeskus, Oulun kaupungin tekninen keskus, Oulun Energia Oy

Pääsuunnittelija

Arkkitehtitoimisto Jorma Teppo Oy, Maisema-arkkitehtitoimisto T. Kurttila ky, Arkkitehtiasema Oy, diplomi-insinööri Lauri Eskelinen

Pääurakoitsija

ViherRengas Järvenpää Oy
1 2 3

Lasaretinsaaren alue

Toimiva ympäristörakentamisen kokonaisuus. Toteutuksessa yhdistetty onnistuneesti kivi- ja viherrakentamista ja pihakalusteissa hyödynnetty myös suomalaista luonnon kiveä.  Alueen poikki kulkevat kävely- ja pyörätiet otettu hyvin käyttöön ja alue nivottu toimivaksi osaksi kaupunkikuvaa.

Vuoden Ympäristörakennekilpailun voittaja 2005

 

Maisemabetoni.fi – Tietoa betonituotteiden käytöstä ympäristörakentamisessa

Maisemabetoni.fi on uusi verkkosivusto, joka antaa tietoa, ohjeita ja vinkkejä ympäristösuunnitteluun ja betonisten ympäristötuotteiden käyttöön. Maisemabetoni.fi-sivusto on suunnattu ensisijaisesti ammattilaisille. Sivustoa ylläpitää Rakennustuoteteollisuus RTT ry:n Ympäristöbetonijaos.

JÄIKÖ ETSIMÄSI TIETO LÖYTYMÄTTÄ? Pyrimme kehittämään sivuja palvelemaan koko ajan paremmin teidän tarpeitanne. Lähetä risuja tai ruusuja tekijöille tai kysy lisätietoja täältä

JÄIKÖ ETSIMÄSI TIETO LÖYTYMÄTTÄ? Pyrimme kehittämään sivuja palvelemaan koko ajan paremmin teidän tarpeitanne. Lähetä risuja tai ruusuja tekijöille tai kysy lisätietoja täältä.