Oppaat ja julkaisut

Olemme koonneet myös yritysten tuoteluettelot helposti käyttöösi, löydät tuoteluettelot täältä.


 pihakivien-asennusohje-kans-iweb
Pihakivien asennusohje opas kivipihan suunnitteluun, materiaalien valintaan sekä pihan rakentamiseen.


Betonituotteet ympäristörakenteena Julkaisussa esitellään ympäristörakenteina käytettyjä betonituotteita. Samalla tutustutaan muun muassa käsitteisiin ja määrittelyihin, betoniin päällystemateriaalina sekä ylläpitoon ja laatuvaatimuksiin.


  Betonimurkeen hyodyntaminen kansi
Betonimurskeen hyödyntäminen infrarakentamisessa pääkaupunkiseudulla  Tähän ohjeeseen on koottu tietoa betonimurskeen hyödyntämisestä pääkaupunkiseudulla sekä ohjeita suunnitteluun, rakentamiseen ja ylläpitoon. Ohjeen ovat toteuttaneet Helsingin, Espoon ja Vantaan kaupunki 17.3.2015.


Maisemabetoni.fi – Tietoa betonituotteiden käytöstä ympäristörakentamisessa

Maisemabetoni.fi on uusi verkkosivusto, joka antaa tietoa, ohjeita ja vinkkejä ympäristösuunnitteluun ja betonisten ympäristötuotteiden käyttöön. Maisemabetoni.fi-sivusto on suunnattu ensisijaisesti ammattilaisille. Sivustoa ylläpitää Rakennustuoteteollisuus RTT ry:n Ympäristöbetonijaos.

JÄIKÖ ETSIMÄSI TIETO LÖYTYMÄTTÄ? Pyrimme kehittämään sivuja palvelemaan koko ajan paremmin teidän tarpeitanne. Lähetä risuja tai ruusuja tekijöille tai kysy lisätietoja täältä

JÄIKÖ ETSIMÄSI TIETO LÖYTYMÄTTÄ? Pyrimme kehittämään sivuja palvelemaan koko ajan paremmin teidän tarpeitanne. Lähetä risuja tai ruusuja tekijöille tai kysy lisätietoja täältä.