Pääsuunnittelija

LPR-arkkitehdit Oy, Pauno Narjus

Pääurakoitsija

Betonilaatta Oy valmisti ja asensi aukion 490×490×80 mm betonilaatat ja noppakivet.
1 2 3 4 5 6

 Saaristomeren aukio

Toukokuussa 2011 avattiin käyttöön Forum Marinum merikeskukseen perustettu Saaristomeriaukio. Aukio rakentuu lahjoittajan nimellä varustetuista laatoista. Laattoja on valmistettu kaikkiaan 4550 kappaletta. Nimikoitu laatta maksaa 50 euroa, ja jokaisesta laatasta Saaristomeren suojelurahastolle lahjoitetaan 30 euroa. Saaristomeriaukion vihkimistilaisuudessa Saaristomeren Suojelurahastolle lahjoitettiin 120.000 euroa. Tilaisuuteen kutsuttiin kaikki nimikkolaattoja ostaneet seisomaan omalle laatalleen ja välittämään yhteistä viestiä: ”Haluamme suojella meille kaikille niin tärkeätä Saaristomerta!”

saaristomeren aukio 1

Maisemabetoni.fi – Tietoa betonituotteiden käytöstä ympäristörakentamisessa

Maisemabetoni.fi on uusi verkkosivusto, joka antaa tietoa, ohjeita ja vinkkejä ympäristösuunnitteluun ja betonisten ympäristötuotteiden käyttöön. Maisemabetoni.fi-sivusto on suunnattu ensisijaisesti ammattilaisille. Sivustoa ylläpitää Rakennustuoteteollisuus RTT ry:n Ympäristöbetonijaos.

JÄIKÖ ETSIMÄSI TIETO LÖYTYMÄTTÄ? Pyrimme kehittämään sivuja palvelemaan koko ajan paremmin teidän tarpeitanne. Lähetä risuja tai ruusuja tekijöille tai kysy lisätietoja täältä

JÄIKÖ ETSIMÄSI TIETO LÖYTYMÄTTÄ? Pyrimme kehittämään sivuja palvelemaan koko ajan paremmin teidän tarpeitanne. Lähetä risuja tai ruusuja tekijöille tai kysy lisätietoja täältä.