Rakennuttaja

Helsingin kaupungin rakennusvirasto

Pääsuunnittelija

Arkkitehtuuritoimisto B&M Oy, WSP Finland Oy
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Salmisaarenranta

Salmisaarenaukio jatkuu materiaaleiltaan yhtenäisenä, leveänä istuskelu- ja kulkuportaikkona rantaan. Rantaalueet muureineen ovat vaaleata graniittia, kansirakenteisiin liittyvät portaat ja aukiot mustaa graniittia. Kaiteet, aidat ja katokset ovat Corten-terästä. Venelaitureissa on puukansi. Aukiolle sijoittuu myös kuvataiteilija Maria Dunckerin julkinen taideteos. Leveä portaikko liittää rannan toimistokortteleihin ja Salmisaarenaukioon. Betoniset istutusaltaat on valmiina verhoiltu Corten-teräksellä.

Salmisaaren ranta-, puisto- ja katualueiden yleissuunnitelma-alueen pinta-ala on noin 3 hehtaaria.

 

Maisemabetoni.fi – Tietoa betonituotteiden käytöstä ympäristörakentamisessa

Maisemabetoni.fi on uusi verkkosivusto, joka antaa tietoa, ohjeita ja vinkkejä ympäristösuunnitteluun ja betonisten ympäristötuotteiden käyttöön. Maisemabetoni.fi-sivusto on suunnattu ensisijaisesti ammattilaisille. Sivustoa ylläpitää Rakennustuoteteollisuus RTT ry:n Ympäristöbetonijaos.

JÄIKÖ ETSIMÄSI TIETO LÖYTYMÄTTÄ? Pyrimme kehittämään sivuja palvelemaan koko ajan paremmin teidän tarpeitanne. Lähetä risuja tai ruusuja tekijöille tai kysy lisätietoja täältä

JÄIKÖ ETSIMÄSI TIETO LÖYTYMÄTTÄ? Pyrimme kehittämään sivuja palvelemaan koko ajan paremmin teidän tarpeitanne. Lähetä risuja tai ruusuja tekijöille tai kysy lisätietoja täältä.