Pääsuunnittelija

Toimisto Carelse ja Arkkitehtikonttori Petri Pussinen Oy

Pääurakoitsija

Ympäristörakennus Saarinen Oy
1 2 3 4 5 6

Koiramäessä isossa roolissa on toiminnallisuus – sen yhdistäminen paikan rakennuksiin ja pintoihin oikean tunnelman luomiseksi on ollut iso haaste.

Kohteen suunnittelussa on jouduttu yhdistämään kohteen erilaiset käyttötarpeet ja käyttäjäryhmät. Suunnittelussa on käytetty hyväksi laajasti asiantuntijoita.

Viherrakentamisen kannalta kohteessa on käytetty monipuolisesti erilaisia kiviä laajoina pintoina. Niiden viimeistelty työnjälki ansaitsee erityishuomion. Pienten yksityiskohtien yhtenäinen kokonaisuus vangitsee vierailijan silmät. Lopputulos on juuri niin hyvä kuin sen tällaisessa kohteessa voi vain kuvitella olevan. Rakentaja on Ympäristörakennus Saarinen Oy Kangasalta.

Kohde on palkittu Vihertaitaja-kilpailussa 2013.

Maisemabetoni.fi – Tietoa betonituotteiden käytöstä ympäristörakentamisessa

Maisemabetoni.fi on uusi verkkosivusto, joka antaa tietoa, ohjeita ja vinkkejä ympäristösuunnitteluun ja betonisten ympäristötuotteiden käyttöön. Maisemabetoni.fi-sivusto on suunnattu ensisijaisesti ammattilaisille. Sivustoa ylläpitää Rakennustuoteteollisuus RTT ry:n Ympäristöbetonijaos.

JÄIKÖ ETSIMÄSI TIETO LÖYTYMÄTTÄ? Pyrimme kehittämään sivuja palvelemaan koko ajan paremmin teidän tarpeitanne. Lähetä risuja tai ruusuja tekijöille tai kysy lisätietoja täältä

JÄIKÖ ETSIMÄSI TIETO LÖYTYMÄTTÄ? Pyrimme kehittämään sivuja palvelemaan koko ajan paremmin teidän tarpeitanne. Lähetä risuja tai ruusuja tekijöille tai kysy lisätietoja täältä.