Torit ja aukiot

Torit ja aukiot

Betonikivi tuo myös ilmettä

Torien ja aukioiden tulee olla kaikille käyttäjille helposti saavutettavissa ja esteettömiä. Niiden tulee kestää kovaa käyttöä, likaantumista, tehokasta yllä- ja kunnossapitoa sekä ilkivaltaa ja muita haittoja.

Maisemabetoni täyttää nämä vaateet. Vaihtelevilla ja yksilöllisillä ratkaisuilla alueista saadaan osa koko kaupunkikuvaa. Muodot, kuviot ja värit antavat ilmettä sekä osoittavat eri toiminnoille omat alueensa. Betonisten kivien ja laattojen koneellinen asennus on käsinladontaan verrattuna noin viisi kertaa nopeampaa. Vähäisemmät työtunnit tuovat huomattavan säästön pinnan rakentamisen kokonaiskustannuksiin.

Maisemabetoni.fi – Tietoa betonituotteiden käytöstä ympäristörakentamisessa

Maisemabetoni.fi on uusi verkkosivusto, joka antaa tietoa, ohjeita ja vinkkejä ympäristösuunnitteluun ja betonisten ympäristötuotteiden käyttöön. Maisemabetoni.fi-sivusto on suunnattu ensisijaisesti ammattilaisille. Sivustoa ylläpitää Rakennustuoteteollisuus RTT ry:n Ympäristöbetonijaos.

JÄIKÖ ETSIMÄSI TIETO LÖYTYMÄTTÄ? Pyrimme kehittämään sivuja palvelemaan koko ajan paremmin teidän tarpeitanne. Lähetä risuja tai ruusuja tekijöille tai kysy lisätietoja täältä

JÄIKÖ ETSIMÄSI TIETO LÖYTYMÄTTÄ? Pyrimme kehittämään sivuja palvelemaan koko ajan paremmin teidän tarpeitanne. Lähetä risuja tai ruusuja tekijöille tai kysy lisätietoja täältä.