Vaurioiden paikallinen korjaaminen

Vaurioiden paikallinen korjaaminen

Kivipäällysteen kuntoa on seurattava jatkuvasti ja korjauksiin on ryhdyttävä välittömästi, kun tarvetta havaitaan. Jos esimerkiksi saumahiekkaa ei lisätä ajoissa, se voi edistää kiveyksen purkautumista. Jos reunatuenta on pettänyt, ja päällyste on alkanut purkautua, niin vaurio on korjattava nopeasti, jotta purkautuminen ei laajene aiheuttaen entistä suurempia ongelmia kiveyksen toimivuudelle.

Kivipäällyste tulee korjata, ennen kuin siinä havaitut laatupoikkeamat etenevät vaurioiksi ja haittaavat alueen toiminnallisuutta ja visuaalisuutta.

Kiveyksen epätasaisuudet saattavat aiheuttaa kompastumisia ja päällysteen painaumiin kerääntyy helposti vettä, mikä jäätyessään aiheuttaa liukastumisia.

Paikallisen vaurion nopea korjaaminen lisää päällysteen kestoikää ja pienentää päällysteen ylläpidon kokonaiskustannuksia.

 

Maisemabetoni.fi – Tietoa betonituotteiden käytöstä ympäristörakentamisessa

Maisemabetoni.fi on uusi verkkosivusto, joka antaa tietoa, ohjeita ja vinkkejä ympäristösuunnitteluun ja betonisten ympäristötuotteiden käyttöön. Maisemabetoni.fi-sivusto on suunnattu ensisijaisesti ammattilaisille. Sivustoa ylläpitää Rakennustuoteteollisuus RTT ry:n Ympäristöbetonijaos.

JÄIKÖ ETSIMÄSI TIETO LÖYTYMÄTTÄ? Pyrimme kehittämään sivuja palvelemaan koko ajan paremmin teidän tarpeitanne. Lähetä risuja tai ruusuja tekijöille tai kysy lisätietoja täältä

JÄIKÖ ETSIMÄSI TIETO LÖYTYMÄTTÄ? Pyrimme kehittämään sivuja palvelemaan koko ajan paremmin teidän tarpeitanne. Lähetä risuja tai ruusuja tekijöille tai kysy lisätietoja täältä.