Kivenpyörittäjä-palkinto rakennuttajainsinööri Raija Tevaniemelle

Rudus myönsi vuoden 2021 Kivenpyörittäjä-palkinnon Tampereen kaupungin rakennuttajainsinööri Raija Tevaniemelle. Hän vastaa isojen alueiden kuten Ranta-Tampellan suunnitteluttamisesta ja rakennuttamisesta. Kivenpyörittäjän valinnalla halutaan tuoda esiin ammattitaitoista ja laadukasta ympäristörakentamista.

Kivenpyörittäjä-2021

Poikkeuksellisen uran Tampereen kaupungilla tehnyt rakennusinsinööri Raija Tevaniemi aloitti 1986 suunnitteluinsinöörinä, jatkoi suunnittelutiimin vetäjänä ja vuodesta 2002 hän on toiminut rakennuttajainsinöörinä. Kollegat ja kumppanit arvostavat Raija Tevaniemeä päämäärätietoisena, ammattitaitoisena rakennuttajana, joka toimii hyvässä yhteistyössä eri osapuolten kanssa ja arvostaa laatua.

Raija Tevaniemi sanoo ottavansa valinnoissaan aina laadun huomioon, ”vaikka riskillä”.
– Rakennusmateriaalien valinnassa täytyy tietysti miettiä, minne materiaali tulee ja mihin tarkoitukseen. Ei sivutien reunoihin graniittia tarvita, mutta keskustassa rakentamisen pitää olla näyttävää ja laadukasta.

– Kivirakentamisessa arvostan kotimaisuutta. Jos tulee ongelmia, on helpompi selvittää asioita kotimaisen toimijan kanssa. Kyllä sillekin pitää arvo laskea!

https://www.rudus.fi/ajankohtaista/2021/04/23/kivenpyorittaja-palkinto-rakennuttajainsinoori-raija-tevaniemelle